Over mijn manier van werken

Ik ben gecertificeerd coach en Profilizer® Professional en ik kies voor een hoge kwaliteitsstandaard in mijn werk. Ik zal je niet vermoeien met alle communicatie- en coachtechnieken die ik beheers. Wat ik wel met je wil delen is dat mijn gereedschapskist zeer uitgebreid is na jaren investering in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook blijf ik mezelf steeds ontwikkelen als mens en als professionele coach. Intuïtief pas ik toe wat kan bijdragen aan het resultaat dat jij wilt behalen.

De coaching begint met een psychologische meting (Profilizer®) die precies laat zien hoe jij in elkaar steekt en ik zal de rapportage uitgebreid met je bespreken.

DE VRIJ-METHODE:

Dit is hoe het werkt. We gaan samen in gesprek en ik stel vragen die je aan het denken zet. Zo kom jij erachter waarom je doet wat je altijd doet en wat je kunt doen om dat te veranderen - als jij dat wilt. Jouw leven staat op het punt positief te veranderen. Ik heb geen rigide stappenplan, omdat het gaat om jouw specifieke situaties en verlangens. Het coachtraject ontstaat al doende. Als er al een specifieke werkwijze of methode is die ik gebruik noem ik deze no-nonsense coaching volgens de VRIJ methode:

V

: Vragen die je “aan” zetten (vitaliseren)

R

: Ruimte creëren om je hoofd te laten waaien en je gevoel te laten stromen

I

: In je kracht door juiste keuzes die een reflectie zijn van je ware behoeftes

J

: Jouw leven terug in balans

Deze vorm van persoonlijke ondernemerscoaching heb ik ontworpen om jou te laten inzien en te ervaren wat werkelijk belangrijk voor je is.
We markeren een heldere start en gaan doelbewust in gesprek over de issues die voor jou belangrijk zijn. In welke branche jij onderneemt is onbelangrijk. Wat er toe doet is dat je ergens in vastloopt, andere keuzes wilt leren maken en hier ondersteuning bij wilt. Je bent welkom.