Over mij

Ieder van ons heeft een mentale prullebak en we zouden allemaal een stuk gezonder zijn als we die leerden gebruiken

Wie ben ik?

Klankbord, luisteraar, spiegel, gids en vooral vragensteller
Ik ben Frank Duijser. Ik begeleid ondernemers bij het maken van de juiste keuzes op cruciale momenten, waardoor ze de balans in werk/privé kunnen herstellen en hun vrijheid terugkrijgen.

Ik ondersteun je om weer tot de kern van jezelf te komen. Waar je ooit bent geweest.


Over mijn achtergrond

Frank Duijser (Bussum 1967)
Geboren ondernemer, communicatieadviseur, coach, filosoof
Ik wilde altijd al ondernemer zijn, net als mijn vader. Van dichtbij had ik gezien dat het hard werken is, maar ook ongelooflijk veel vrijheid oplevert. Na het afronden van mijn Grafisch Management opleiding in Amsterdam ben ik gestart als bedrijfsleider in het grafische familiebedrijf van mijn ouders. In 1995 ben ik een nieuwe onderneming gestart in Haarlem,waarin ik ruim 20 jaar met veel plezier heb gewerkt. Ik wist en voelde aan alles dat dit niet het eindstation was. Ondanks het succes stopte ik met blij zijn met mijn onderneming. Ongetwijfeld een proces van maanden, misschien wel jaren. Het gevoel van machteloosheid sloop er langzaam in en ik besefte dat ik op was. Was ik hierom een eigen onderneming gestart? Ik verwaarloosde mijzelf en degenen die ik lief had. Ik deed iets dat me geen plezier meer gaf. Ik wist dat ik andere keuzes moest gaan maken, zowel privé als zakelijk. Al jaren had ik niet goed voor mijzelf gezorgd en mijn ontwikkeling als mens genegeerd. Pas toen ik daar weer serieus werk van maakte, ontdekte ik wat mijn volgende stap moest zijn. Natuurlijk zou ik ondernemer blijven, maar in een ander soort onderneming. Ook wist ik één ding zeker: op deze manier wil ik het niet meer. Dus stopte ik met mijn grafisch communicatiebedrijf. Behoorlijk rigoreus, ja. Onder meer door zelfonderzoek, zelfreflectie en vele trainingsuren op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, leerde ik nieuwe keuzes maken die me weer ruimte en voldoening gaven.
Mijn bedrijfsachtergrond en levenservaring brachten mij in een nieuwe richting: andere ondernemers begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij betere keuzes kunnen maken, voor zichzelf, hun gezin, hun bedrijf. Omdat ik precies weet waar zij tegenaan lopen en hoe ingewikkeld het is om dat in je eentje te willen oplossen.

Alles wat je altijd al wilde weten over mij (maar niet durfde te vragen)

  • Eigenwijs en doortastend
  • Familiemens met een groot hart
  • Hobbykok met kamado-buitenkeuken (what else?)
  • Gek op filosoferen over de zin van het leven
  • Vaak te vinden in zijn hangmat op de hei
  • Vrijheidsliefhebber die houdt van de cabrio
  • Vragensteller tot diep in de kern
  • Vertrouwenwekkende verbinder
  • Typische Frank-humor (je moet er van houden)


Wij leren als we worden gevoed met kennis en informatie die dichtbij de ware betekenis van ons leven staan.