No-nonsense coaching voor Ondernemers

Vrijblijvende Intake

Ja, ik wil in gesprek met je.

Denk even met mij mee

Eén gesprek voor een fris inzicht.
Je hebt geen behoefte aan doorlopende begeleiding, maar wilt een fris perspectief op een specifieke probleemsituatie. Eén gesprek wanneer het jou uitkomt om net even dat ene dingetje te bespreken waarvan je voelt dat het je in de weg zit. Jij en ik gaan op korte termijn in gesprek. Aan jou de keuze of je de coaching online of op locatie (Hoofddorp) wilt doen. Duur sessie is 1 uur.

Investering: € 155,- ex. btw

Boek nu

Vitaliteits-scan

Meten is weten, inzicht is meer.

Je hebt behoefte aan een spiegel die je laat zien hoe vitaal je werkelijk bent. Hoe zit het met je energiebalans en veerkracht? Aan de hand van een persoonlijke meting bespreken we jouw vitaliteitsrapport.

Aan jou de keuze of je de coaching Online of op locatie (Hoofddorp) wilt doen. Duur sessie is 1 uur.

Investering: € 495,- ex btw

Boek nu

In Balans

Bij hardnekkige problemen en/of behoefte aan grondige verandering begeleid ik je bij het veranderingsproces.

Je start met een meting en vitaliteitsscan. In deze vorm van coaching leer ik je hoe je regie over je leven neemt en de balans in je werk/privé-leven herstelt. Ik ben altijd dichtbij en je spreekt mij 2-wekelijks, zodat je niet kan ontsnappen en terugvallen in oude patronen. Tussendoor kun je al je vragen aan mij voorleggen via Whatsapp en mail. We gaan dit traject samen aan voor minimaal drie maanden (incasso). Daarna per maand opzegbaar. Aan jou de keuze of je de coaching online of op locatie (Hoofddorp) wilt doen.

Duur sessie is 1 uur.

Investering: € 495,- /maand ex. btw

Boek nu

On Track

Zit je nog op het goede spoor?

Je hebt het coachtraject “In Balans” gevolgd en hebt behoefte aan follow up. Met maandelijkse gesprekken blijf je “bij de les” en verdiep je eerder opgedane inzichten. We gaan dit traject samen aan voor minimaal drie maanden. Aan jou de keuze of je de coaching online of op locatie (Hoofddorp) wilt doen. Duur sessie is 1 uur.

Investering: € 395,- ex. btw (3 sessies)

Boek nu