Wat mensen over mij zeggen

Directe en eerlijke benadering

“Frank is een coach die erg goed kan luisteren. Hij heeft mij nieuwe inzichten gegeven om anders naar situaties in het verleden te kijken. Voor mij ging het om negatieve ervaringen in het verleden die meermaals terugkomen op mijn netvlies en ik lastig kan loslaten. Wat zorgt voor negatieve energie. Met de sessies van Frank heb ik anders naar deze situaties leren kijken om dit gemakkelijker los te laten en er een positieve vibe aan te geven. Verder beviel mij de directe en eerlijke benadering enorm. Ook de landingsoefeningen bij binnenkomst vond ik een mooi begin van de sessies.“

WouterEigen regie

“Vorig jaar heb ik bij Frank een aantal coachgesprekken gehad waar ik tot op heden veel aan heb. Uit de gesprekken is mij duidelijk geworden dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen keuzes. Zowel in mijn carrière als ook in mijn eigen leven. Door voor mijzelf te kiezen sta ik sterker in mijn schoenen en zijn situaties waar ik me in het verleden nog wel eens onmachtig voelde, overzichtelijk en veel beter te sturen.”

Sjouke


Kern van het probleem, benoemt pijn- en leerpunten.

“Frank is goed in staat tot de kern te komen van het probleem, benoemt de pijn- leerpunten. Geeft inzicht en advies en laat tegelijkertijd de verantwoordelijkheid en bereidheid om iets met het advies te doen bij de gecoachte. Hij geeft ruimte om aan te geven waarin de behoefte ligt tot groei en probeert daarin te stimuleren zelf verantwoordelijk te zijn voor dat proces en de inzichten. Ik denk dat dat goed werkt. Frank heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om de volgende stap te maken.”

Gitte


Bezieling die hij als ondernemer meeneemt.

“Frank heeft een passie om bedrijven, teams en mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en hun leven weer meer in balans te brengen.”

“Waarmee jij je onderscheidt is de bezieling die je als ondernemer meeneemt. Je zet je levenservaring om in een fundament waaruit je werkt en leeft en degene die jij begeleidt de vruchten van plukt.”

“Wat ik als heel erg prettig heb ervaren is je open uitstraling, vrolijk en licht. Ik voel mij altijd welkom en gehoord.”

Minke


Durft te confronteren en te spiegelen.

“Hij is gedreven en werkt hard. Heeft oog voor de mens en daarmee voor de zachte kant van het bedrijf zonder het resultaat uit het oog te verliezen.”

“Frank is open, eerlijk en heeft humor. Hiermee een hele fijne gesprekspartner die goed kan luisteren en tevens goed terug kan koppelen.”

“Wat ik heel fijn aan je vindt is dat je durft te confronteren en te spiegelen. Met compassie en acceptatie voor wat er is.”

“Je hebt altijd humor in het gesprek.”

Caroline


Observator, luisteraar en vragensteller

“Wat ik echt als een talent bij je zie is dat je observeert, luistert en vragen aan mij stelt zonder in te gaan vullen. Hierdoor kom je heel snel tot de kern en waar het werkelijk om gaat.”

“Wat ik bij je ervaar is compassie, je scherpte, je rust, oordeelloos zijn, je liefde voor mensen en je analytisch vermogen om snel tot de kern te komen.”

“Je gelooft in de mogelijkheden van elk mens en je bent altijd jezelf.” 

Jacqueline


Vasthoudend zonder oordeel

“Je vraagt altijd door en neemt nooit zomaar een antwoord voor lief. Je bent vasthoudend en deelt je zienswijze overtuigend en laat aan mij over wat ik ermee doe zonder oordeel.”

Sharon


Warmte rust en stabiliteit

“Je straalt warmte, rust en stabiliteit uit, bent toegankelijk en zorgzaam.”

Sandy


Geduldig

“Je bent een filosoof die graag in contact is met mensen, graag de diepte opzoekt en bent de meest geduldige persoon die ik ken.”

Bo