Waarom er geen tarieven op mijn website staan

Mijn programma’s zijn zo ingericht dat we resultaten van hoge kwaliteit boeken. Met alle mensen met wie ik werk, maak ik concrete resultaatafspraken. Om die afspraken te kunnen maken – en te kunnen nakomen – is het voor mij van belang dat ik jouw situatie en jouw vraag goed kan inschatten.

Daarom wil ik je graag even spreken voordat we van start gaan
Getob
De meeste mensen die bij mij komen zijn al jaren aan het tobben. Ze willen graag veranderen, maar weten niet hoe. Dan lukt het weer voor een tijdje en daarna vallen ze weer terug in hun oude patronen. Uiteindelijk verandert er niets. Ze hebben meestal al van alles geprobeerd. Om moedeloos van te worden. Als ze zichzelf konden helpen, dan hadden ze dat al lang gedaan. Maar nu zitten ze hun eigen ontwikkeling in de weg.
Bij mij stop je met dit eromheengedraai. Ik daag je uit om tot de kern te komen en vanuit dit andere perspectief de uitdagingen die je in het leven hebt aan te gaan. We pakken de boel grondig aan. Ik help je resultaten boeken waar je een leven lang op kunt teren – durf ik inmiddels wel te beweren. Als je het zo bekijkt is mijn begeleiding een duurzame kwalitatieve investering.

Kennismakingsgesprek
Omdat ik je graag eerst even zie en spreek, kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek (1 uur) via TEAMS. Deze wederzijdse investering in tijd heeft tot doel om helder te krijgen of wij een match hebben, het afstemmen van verwachtingen en te checken of ik jou voldoende kan ondersteunen in jouw proces. Ook bespreken we dan hoe mijn begeleiding maximaal kan bijdragen aan het resultaat dat jij wilt behalen. Ervaring leert dat bij een kennismakingsgesprek al veel duidelijk wordt over jouw coachvraag en je volgende stap. En hier zal ik je altijd een puur en eerlijk antwoord geven. Als uit ons gesprek blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je verder te helpen of dat het nog niet het juiste moment is, dan zeg ik dat, eventueel in combinatie met een advies of verwijzing.

Mensenwerk is maatwerk.